Pedicure de Klipper – Apotheek De Klipper – ‘s-Gravenzande

Apotheek de Klipper

"Persoonlijk, betrokken en deskundig"

Zandeveltplein 3
2692 AH 's-Gravenzande

Telefoon: 0174-417227
Algemene e-mail: info@apotheekdeklipper.nl
Beveiligde zorgmail: apotheekdeklipper@zorgmail.nl

Pedicure de Klipper

Bent u opzoek naar een ambulant pedicure? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Online kunt u deze optie niet vinden, daar ambulant afspraken qua planning net iets meer aandacht vereisen. U kunt contact met ons opnemen via pedicure@apotheekdeklipper.nl of telefonisch via 0174 417227.

Pedicure de Klipper, onze praktijk die met een gezonde dosis lef en veel ambitie tot stand is gekomen. In 2015 openden wij voor het eerst onze deuren, en vandaag de dag doen wij dat nog steeds met diezelfde glimlach.  Bij ons staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. Niet voor niks dat de praktijk aangesloten is bij Provoet, de brancheorganisatie voor pedicures. Ook volgen wij geregeld trainingen en cursussen om onze kennis “up to date” te houden. Wij vinden dat voetzorg voor iedereen toegankelijk moet zijn, wij denken dus graag met u mee wat voor u de juiste behandeling is. Ons doel is dat onze klanten, zowel volwassen als kind, de praktijk pijnvrij en met een goed gevoel verlaten. De pedicures, Maureen Blansjaar, Dieke Roeleveld, Saskia van Dijk en Shelley Huijgen staan graag voor u klaar.

Wij helpen u af van kloven, likdoorns, overtollig eelt of ingroeiende nagels. Ook kunt u bij ons terecht voor het verwennen van uw voeten, met bijvoorbeeld een uitgebreide voetenscrub of ontspannende voetmassage. Deze behandelingen geven een  intensieve verzorging aan de huid van uw voeten. Bovendien werken ze ontspannend voor lichaam en geest.

Bij pedicure “De Klipper” kunt u ook terecht voor uw medisch pedicure behandelingen. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in diabetische voeten, reumatische voeten, oncologische voeten, oudere voeten, spastische voeten en verwaarloosde voeten. Ook kunt u bij ons terecht voor nagelbeugel technieken en nagel reparaties met gel.  Zo kunt u er zeker van zijn dat uw voeten de zorg krijgen die ze nodig hebben. U kunt bij onze medisch pedicure recht hebben op een vergoeding, na doorverwijzing van uw arts.

Kortom, wij zorgen voor een behandeling die perfect is afgestemd op ieders persoonlijke wensen. Voor het beste medicijn voor uw voeten bent u bij ons aan het juiste adres!

We krijgen steeds meer nieuwe klanten erbij, wat er toe leidt dat de wachttijd tot uw afspraak langer kan zijn. Maakt u daarom op tijd een nieuwe afspraak!

Klik hier om onze behandelingen en prijzen in te zien of online een afspraak te maken. We hopen u binnenkort in de praktijk te zien!

Let op: In geval van verhindering van de afspraak wordt u verzocht minimaal 24 uur van tevoren contact met ons op te nemen, anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Klik hier voor onze klantbeoordelingen.

Contact

Locatie ‘Apotheek De Klipper’
Zandeveltplein 3
2692 AH ‘s-Gravenzande

Locatie ‘De Optimist’
Zandeveltplein 57
2692 AJ ‘s-Gravenzande

T: 0174-417227
E: pedicure@apotheekdeklipper.nl

Openingstijden

Maandag 08.00 – 20.00 uur
Dinsdag 08.30 – 17.30 uur
Woensdag 08.30 – 17.30 uur
Donderdag 08.30 – 17.30 uur
Vrijdag 08.30 – 15.30 uur
Zaterdag 09.00 – 13.00 uur