Pedicure de Klipper – Apotheek De Klipper – ‘s-Gravenzande

Apotheek de Klipper

Welkom op de nieuwe website van Apotheek de Klipper!

Vanwege een wisseling van websitebeheerder kunt u problemen ervaren met inloggen met uw oude inloggegevens. Wij willen u vragen om een nieuw account aan te maken, hiermee kunt u ook inloggen in de nieuwe 'Uw zorg online'-app.

Mocht u problemen ervaren met uw account of de website kunt u contact opnemen via de onderstaande gegevens.

----

"Persoonlijk, betrokken en deskundig"

Zandeveltplein 3
2692 AH 's-Gravenzande

Telefoon: 0174-417227
Algemene e-mail: info@apotheekdeklipper.nl
Beveiligde zorgmail: apotheekdeklipper@zorgmail.nl

Pedicure de Klipper

Wij, Maureen Blansjaar, Shelley Huijgen, Tine de Maa en Dieke Roeleveld zijn de pedicures van pedicurepraktijk “De Klipper”. In onze praktijken, gevestigd in
‘De Optimist’ en in ‘Apotheek De Klipper’, geven wij allerlei soorten voetbehandelingen.

Wij helpen u af van kloven, likdoorns, overtollig eelt of ingroeiende nagels. Ook kunt u bij ons terecht voor het verwennen van uw voeten, met bijvoorbeeld een uitgebreide voetenscrub of ontspannende voetmassage. Deze behandelingen geven een  intensieve verzorging aan de huid van uw voeten. Bovendien werken ze ontspannend voor lichaam en geest.

Bij pedicure “De Klipper” kunt u ook terecht voor uw medisch pedicure behandelingen. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in diabetische voeten, reumatische voeten, oncologische voeten, oudere voeten, spastische voeten en verwaarloosde voeten. Ook kunt u bij ons terecht voor nagelbeugel technieken en nagel reparaties met gel.  Zo kunt u er zeker van zijn dat uw voeten de zorg krijgen die ze nodig hebben. U kunt bij onze medisch pedicure recht hebben op een vergoeding, na doorverwijzing van uw arts.

Kortom, wij zorgen voor een behandeling die perfect is afgestemd op ieders persoonlijke wensen. Voor het beste medicijn voor uw voeten bent u bij ons aan het juiste adres!

Klik hier om onze behandelingen en prijzen in te zien of online een afspraak te maken. We hopen u binnenkort in de praktijk te zien!

Let op: In geval van verhindering van de afspraak wordt u verzocht minimaal 24 uur van tevoren contact met ons op te nemen, anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Klik hier voor onze klantbeoordelingen.

Contact

Locatie ‘Apotheek De Klipper’
Zandeveltplein 3
2692 AH ‘s-Gravenzande

Locatie ‘De Optimist’
Zandeveltplein 57
2692 AJ ‘s-Gravenzande

T: 0174-417227
E: pedicure@apotheekdeklipper.nl

Openingstijden

Maandag 08.00 – 20.00 uur
Dinsdag 08.30 – 17.30 uur
Woensdag 08.30 – 17.30 uur
Donderdag 08.30 – 17.30 uur
Vrijdag 08.30 – 15.30 uur
Zaterdag 09.00 – 13.00 uur