24 uurs medicijnkluisjes – Apotheek De Klipper – ‘s-Gravenzande

Apotheek de Klipper

"Persoonlijk, betrokken en deskundig"

Zandeveltplein 3
2692 AH 's-Gravenzande

Telefoon: 0174-417227
Algemene e-mail: info@apotheekdeklipper.nl
Beveiligde zorgmail: apotheekdeklipper@zorgmail.nl

24 uurs medicijnkluisjes

Afhalen van medicijnen wanneer u dat wilt?

Dat kan bij onze 24-uurs medicijnkluisjes!

Wat moet u daarvoor doen?

Als u gebruik wilt maken van onze Medicijnkluis kunt u zich inschrijven bij onze apotheek en dient u in het bezit te zijn van een mobiele telefoon. U ontvangt een gratis sms-bericht met de vermelding van uw afhaalcode, zodra uw medicijnen voor u klaarliggen. Met deze code heeft u 24 uur per dag toegang tot uw geneesmiddelen. De voordelen:

  • Geen wachttijden.
  • U bepaalt wanneer het u uitkomt om uw medicijnen op te halen.

Hoe werkt het?

De medicijnkluisjes worden elke dag gevuld met bestelde medicijnen.
Patiënten die zich aangemeld hebben voor deze service ontvangen een SMS dat hun bestelling klaarstaat en het daarbij behorende kluisnummer en pincode.
Bij de kluisjeswand moet het kluisnummer ingevoerd worden en vervolgens de pincode, waarna de betreffende kluis open gaat.

Wilt u meer uitleg voordat u gebruik gaat maken van deze service? Vraag het gerust in de apotheek.

Vul het formulier in om u aan te melden voor de kluisjesservice. Na het invullen kunt u het formulier afgeven bij de balie, of versturen per post of email.

Automatische incasso

Voor producten die wij niet (of niet volledig) rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar kunnen declareren vragen wij u om een machtiging voor automatische incasso. Indien wij producten afleveren die u zelf dient te betalen, krijgt u maandelijks een factuur voor de te betalen bedragen. Door het invullen van uw IBAN nummer geeft u de apotheek toestemming om de te betalen bedragen van uw rekening af te schrijven. Wanneer u het niet eens bent met de betaling kunt u altijd via uw bank het bedrag terug laten storten.